Nieuws

8 september 2019

Inmiddels wordt er op Sumatra hard gewerkt aan de renovaties van het gebouw. Het regenseizoen begint deze maand weer en het is van groot belang dat de grote lekkages in o.a. het dak op tijd gerepareerd worden. We kregen een lieve en dankbare email uit Indonesië inclusief foto’s van de renovatie. Helemaal te gek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 maart 2019

Wauw! Na een succesvolle kerstactie waar we een mooi bedrag hebben opgehaald, hebben we twee ontzettend gulle donaties gekregen waar we erg dankbaar voor zijn. Moekefonds en Wereldwinkel, namens alle kids en vrijwilligers van Abdi Kasih: BEDANKT!! <3

Inmiddels hebben wij in Medan verteld dat er wat ruimte is om een klein project op te starten. Zoals gebruikelijk vertellen wij Abdi Kasih niet wat en hoeveel er is aangekomen en wat ons financieel beheer inhoudt. Wij laten de mensen van Yayasan Abdi Kasih in Medan met een voorstel komen en ook inhoudelijk/financieel meedenken en een bijdrage leveren. Op deze manier komt ook hun positie als “bedelaar” niet in het geding en blijft hun waardigheid overeind.

 

12 april 2016

Op 12 april 2016 ontvingen wij een lieve en zeer dankbare e-mail uit Medan, met foto’s van het nieuwe, overdekte pad dat er mede dankzij onze (en dus jullie!) steun is gelegd. Fantastisch! Namens Abdi Kasih en Stichting Blaricum-Sumatra-Medan: hartelijk bedankt voor uw steun. 

 

 

 

 

22 november 2015

Het is zover, de kaartverkoop is begonnen! De entreeprijs per persoon is 2,50 euro. U kunt dit bedrag overmaken op IBAN NL60 RABO 01684.98.839  t.n.v. Stichting BSM. Vergeet niet in de omschrijving uw naam en (mobiele) telefoonnummer te vermelden. Wij bevestigen de aanmelding op de gastenlijst namelijk per SMS! U kunt meerdere mensen in 1x aanmelden, maak dan het totale bedrag over. Uw familie/vrienden staan dan onder uw naam op de gastenlijst.

 

 

 

 

4 oktober 2015

Het is nog een beetje vroeg om er aan te denken, maar de kerst zit er weer aan te komen. Dit jaar wordt er een speciaal evenement voor en door Stichting BSM georganiseerd. Op 12 december zullen we samenkomen in wijkcentrum de Malbak in Blaricum Bijvanck en genieten van een heerlijk buffet, live optredens en vermaak voor jong en oud. Houd de website en Facebook in de gaten voor                                            de kaartverkoop!

 

 

 

 

5 juni 2015
Vandaag staat Pierre Pourchez met een prachtig artikel in de plaatselijke krant van Blaricum: Hei & Wei. In het artikel vertelt hij over Stichting BSM en Abdi Kasih. Ook kom je het een en ander over Pierre zelf te weten!

Klik hier om het artikel te lezen!

 

 

 

 

15 mei 2015

IMG_7764

Op 88-jarige leeftijd is onverwachts overleden: 
Mw. Lenny Kosasih, de oprichtster en grote motor van Stichting Abdi Kasih. De laatste jaren woonde zij bij haar kinderen op Jakarta. Stichting Blaricum-Sumatra-Medan en Stichting Abdi Kasih zijn haar ontzettend dankbaar voor alles wat zij heeft betekend. 

 

 

 

 

 

 3 april 2015
Wij willen graag de Albert Heijn te Blaricum en Marieke Ton ontzettend bedanken voor hun enorme generositeit! In de maanden april en mei wordt het statiegeld dat binnenkomt, gedoneerd aan Stichting Blaricum – Sumatra – Medan. Geweldig, toch?! Vergeet niet uw lege flessen in te leveren…

 

 

 

 

 

11 november 2014

Sinds vandaag heeft Stichting Blaricum – Sumatra – Medan haar eigen Facebookpagina! Dit is een aanvulling op deze website. Je kunt er berichtjes achterlaten, foto’s bekijken en op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de stichting. Like Stichting BSM!